Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ 1ο)






‘Υπάρχει ένα πολύ τρομερότερο όπλο από τη συκοφαντία–η αλήθεια’, Ταλλεϋράνδος


Βαρβαρότητα και Τρομοκρατία αποτελούν δύο κυρίαρχες έννοιες. Αμφότερες πλήττουν καίρια ανθρώπινες σχέσεις και ισορροπίες. Η όξυνση της κοινωνικής Βαρβαρότητας συνεπάγεται την εξάπλωση της  Τρομοκρατίας. Οι δυό τους αποτελούν το ζυμωτήριο στο οποίο πλάθονται ανοδικά και καθοδικά συναισθήματα του ανθρώπου, τον δίσκο στον οποίον και εγγράφονται ανεξήτιλες αναμνήσεις και σφυραλατούνται δεσμοί νιτσεϊκής συντροφικότητας. Η ασύμφορη κοινωνική σχέση υποχρεώνει να ζούμε συμφιλιωμένοι με την κοινωνική Βαρβαρότητα, σε ένα κατεξοχήν τρομοκρατικό περιβάλλον. Η μαχητική άρνηση είναι το ζητούμενο!



-Οποιοσδήποτε αρνείται έμπρακτα την αδύνατη αυτή κοινωνική σχέση, περνάει στο στρατόπεδο των Μαχητών της Ελευθερίας.



Απαραίτητο να ορίσουμε την πηγή της τρομοκρατίας, δηλαδή της Βαρβαρότητας, στην όποια τους μορφή. Σημαδεύουμε το Κράτος. Απ’ την μορφή Κράτος απορρέουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό οι λειτουργίες του Συστήματος. Οι μεγάλοι θεωρητικοί του προηγούμενου αιώνα, όσο οι σύγχρονοί τους, αφιέρωσαν τόνους μελάνης, ώστε να ερμηνεύσουν καταπώς την μορφή Κράτος. Άλλοι τα κατάφεραν, άλλοι όχι.



Η κυρίαρχη θέση θέλει την Τρομοκρατία να αποτελεί έσχατο όπλο ή καταφύγιο όλων εκείνων που αρνούνται τον αδιέξοδο Δημοκρατικό μονόλογο περί συλλογικής ηθικής, ο οποίος αποστερεί στο υποκείμενο το δικαίωμα στην ατομική ηθική, όλων εκείνων που αποφεύγουν να κολυμπήσουν στον βούρκο της Δημοκρατίας. Ο Δημοκρατικός κόσμος, εκπεφρασμένος στις μέρες μας από το λεγόμενο ‘Συνταγματικό τόξο’ καταφεύγει αβίαστα στην ωμή και εκδικητική βία, κατασταλτικού χαρακτήρα, εναντίων όσων συνειδητά καταφεύγουν στην ένοπλη προπαγάνδα, αποδεικνύει το προφανές.



-Το Κράτος επιδιώκει να μονοπωλήσει την Βία. Οιοσδήποτε παρεμβάλλεται στα σχέδιά του, αποτελεί άσπονδο εχθρό του. Μόνον το Κράτος έχει Δικαίωμα στην Βία.



Η προπαγάνδα του συστήματος αποσκοπεί να ξεριζώσει από την καρδιά των αγωνιζόμενων ανθρώπων οιαδήποτε επιθυμία ή πράξη αντίστασης στον οδοστρωτήρα σωμάτων και ψυχών που καλείται Σύστημα. Ανέκαθεν, όσοι αντιστέκονται στην ισοπέδωση της προσωπικότητά τους απ’ αυτό, υφίστανται διώξεις, φυλακίσεις, λάσπη και πόσα άλλα.


Τρομοκρατία καλείται ένα σύνολο εκπεφρασμένων επιθυμιών που εκδηλώνονται με ένοπλο τρόπο απέναντι στην Βία του Συστήματος. Οιοσδήποτε υψώνει την γροθιά του απέναντι στο Κράτος και διεκδικεί αυτοδιάθεση σώματος και ψυχής, κατακεραυνώνεται ως Τρομοκράτης, ως εχθρός της Δημοκρατίας.



-Τελικά, ποιο είναι αυτό το παναθρώπινο αγαθό το οποίο η Δημοκρατία περιβάλλει με τόση λαμπρότητα και αναγάγει ως αδιαμφισβήτητο είδωλό της;



-Ποια είναι η διαχωριστική γραμμή την οποία, άπαξ κανείς παραβιάσει, τοποθετείται στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής ή κατατάσσεται ευθύς στα στοιχειακά της;



Ο Τρομοκράτης, ο Εξεγερμένος, ο Αντεξουσιαστής, ο Επαναστάτης μοιραία ταυτίζεται με τον παράνομο, τον περιθωριακό, τον καταπιεσμένο που οραματίζεται μια ιδανική κοινωνία. Η Τρομοκρατία ισοδυναμεί με ένοπλη απάντηση των καταπιεσμένων που δηλητηριάζουν την πηγή της καταπίεσης. Η Τρομοκρατία αποτελεί ασύμμετρο αντάρτικο που στρέφεται εναντίον της Δημοκρατίας, την περιφρούρηση της οποίας έχουν εργολαβικά αναλάβει οι Αστυνομικοί. Η Τρομοκρατία άλλοτε λειτουργεί επ’ ωφελεία του Συστήματος και άλλοτε επιζήμια προς αυτό. Η Τρομοκρατία απορρέει από το Κράτος, ‘το πιο ψυχρό από όλα τα ψυχρά τέρατα’ κατά τον Φρειδερίκο Νίτσε. Η Τρομοκρατία αρχίζει και τελειώνει στο Κράτος, περιστρέφεται γύρω από την μορφή του. Το Κράτος ως άλλος Λεβιάθαν, άλλοτε επωφελείται από την εσωτερική κρίση που το ίδιο προκαλεί στην δομή του, άλλοτε ζημιώνεται από την κρίση που προκαλεί σ’ αυτήν.



Η Τρομοκρατία χρονολογείται από την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης, εκτυλίχθηκε επί των ημερών του Μαξιμιλιανού Ροβεσπιέρου. Τρομοκράτης λογίζεται εκείνος που μετέρχεται άλογη ή οργανωμένη Βία προκειμένου να πλήξει την αξιοπιστία της Δημοκρατίας, ώστε να επιφέρει Δικαιοσύνη η οποία, τύποις, θα προέρχεται πηγαία από το λαϊκό σώμα.



Ας περάσουμε τώρα σε άλλο επίπεδο, διόλου άσχετο είναι με την Τρομοκρατία. Το διαδίκτυο.

Το διαδίκτυο είναι ένα παγκόσμιο σύστημα διασυνδεδεμένων δικτύων υπολογιστών οι οποίοι χρησιμοποιούν καθιερωμένη ομάδα πρωτοκόλλων. Αναπτύχθηκε ευρέως, κατά το δοκούν, από τους Αμερικάνους την δεκαετία του 1960, οπόταν το ψυχροπολεμικό κλίμα επικρατούσε, πείθοντας εξαπατητικά αμφότερα δυτικούς και ανατολικούς πως ανήκουν σε δύο ολότελα  διαφορετικούς κόσμους. Γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές επιδιώξεις τους ανάγκασαν να υπερπηδήσουν το εμπόδιο στις επικοινωνίες, αναπτύσσοντας ευρέως το διαδίκτυο, εξαιτίας ότι θεωρούσαν πως οιοσδήποτε υπαρκτός, έως τότε, τρόπος επικοινωνίας είναι ευάλωτος στην κατασκοπεία και την αντικατασκοπεία.


Αντ’ αυτού, η ευρεία και ανεξέλεγκτη διάδοση του σε όλες τις ηλικίες, σε συνδυασμό με την ευκολία προσβασιμότητας σ’ αυτό, το κατέστησαν εργαλειακή επέκταση του ανθρώπινου χεριού και για την ακρίβεια η ανεξέλεγκτη χρήση του τείνει ν’ αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την λειτουργία του ανθρώπινου νου. Αν αναλογισθεί κανείς πως η ανθρώπινη νόηση μπορεί να το καταστήσει εργαλείο των όποιων σχεδίων της, τότε μετά βεβαιότητας μπορεί να αντιληφθεί κανείς πως η ζημία που μπορεί να επιφέρει συναρτάται άμεσα της ευκολίας με την οποία αποκτά κανείς πρόσβαση σ’ αυτό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον ίδιο βαθμό για το απόλυτο καλό και το απόλυτο κακό. Στα χέρια ενός Τρομοκράτη, το διαδίκτυο αποδεικνύεται θανάσιμο όπλο. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να τιναχτούν στον αέρα ολάκερα έργα ανθρώπων. Σε ό,τι αφορά τα πυρηνικά όπλα, τα υψηλής τεχνολογίας οπλικά συστήματα, τα υπολογιστικά συστήματα, τις ενδοεπικοινωνίες μυστικών υπηρεσιών-όπως είναι η C.I.A, οι διαχειριστές τους  αποφεύγουν το διαδίκτυο μέσα από ‘air-gapped’ δίκτυα.



Παλαιότερα αυτό το μέτρο προστασίας καθιστούσε σε κάποιο βαθμό ασφαλή την μεταφορά ‘ευαίσθητων’ δεδομένων. Όμως, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας όπλισε καταλλήλως τους λεγόμενους ‘χάκερς’. Πλέον, έχει αποδειχθεί πως ακόμα και τέτοιου βεληνεκούς υπηρεσίες-όπως η CIA, είναι το ίδιο τρωτές/ευάλωτες από/σε διαδικτυακές επιθέσεις ‘χάκερς’.

Προηγμένες και μη οικονομίες του κόσμου διατηρούν αρχειοθετημένα σε ηλεκτρονική μορφή κρίσιμης σημασίας οικονομικά δεδομένα. Προς ατυχίαν των απλών καθημερινών ανθρώπων του μόχθου, αυτά βρίσκονται σε δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε επιθέσεις ‘χάκερς’, επιτήδειων και κάθε λογής απατεώνων.



Οι Ισλαμιστές Τρομοκράτες χρησιμοποιούν ευρέως το διαδίκτυο και γνωρίζουν άριστα τόσο την λειτουργία του όσο και αυτή των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι Ταξιαρχίες του Abu Hafs, θυγατρική οργάνωση της Al Qaeda, αλλά και η ίδια η Al Qaeda, υπαινίσσονται πως προκάλεσαν το ‘Μεγάλο Blackout’ στις ΗΠΑ και τον Καναδά στις 14 Αυγούστου του 2003. Η Μαζική διακοπή ηλεκτροδότησης έπληξε 50 εκατομμύρια πολιτών, όταν οι ‘απεσταλμένοι του Θεού’, ‘συσκότισαν την ζωή των Αμερικανών’. Κατά τη διάρκεια αυτής, δεκαέξι πυρηνικοί σταθμοί τέθηκαν εκτός λειτουργίας, αποδεικνύοντας πως ο πολιτισμός μας κρέμεται από μια κλωστή ή για την ακρίβεια από τον ηλεκτρισμό. Άπαξ και διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε μια περιοχή, πόσο μάλλον σε ολόκληρες Πολιτείες, ακόμα και η επαναστατική ανατροπή μιας κυβέρνησης μπορεί να γίνει εφικτή. Όσοι από εσάς μελετάτε στρατιωτικά εγχειρίδια θα έχετε προσέξει την βαρύτητα που δίδεται από τον επιτελικό σχεδιασμό ενός Στρατιωτικού Σώματος, τόσο τακτικού όσο και αντάρτικου, όσον αφορά την διακοπή των επικοινωνιών και ειδικά της ηλεκτροδότησης μιας περιοχής στην οποία πραγματοποιείται επίθεση.



Σκοπός μας η δημιουργία βάσιμης καχυποψίας απέναντι στην φερεγγυότητα και στην άκριτη αποδοχή που συνεπάγεται νομιμοποίηση του σύγχρονου αστικού πολιτισμού, των θεμελιακών πολιτειακών συστημάτων, το γκρέμισμα οιασδήποτε βεβαιότητας, κοινωνικά εκπεφρασθείσα σε ζητήματα αρχών, κανόνων, αξιών, ηθικής. Αυτός ο κόσμος πρέπει να καταστραφεί!



Ο σύγχρονος μαζάνθρωπος πρέπει να απελευθερωθεί από όλα όσα τον κρατούν αιχμάλωτο ενός πολέμου στον οποίον τήρησε ουδέτερη στάση. Πρέπει να απαλλαγεί άμεσα από τα δεσμά της εθελούσιας υποταγής του στις μισανθρωπικές εξουσίες. Ο στωικός αυτός σκλάβος πρέπει να αμφισβητήσει τις ημέρες και τα έργα των αιώνιων εχθρών του ανθρώπου.



Απελευθερωμένος άνθρωπος είναι αυτός που καταποντίζει οτιδήποτε η κοινωνία αναγάγει σε αυταξία ή συμβόλαιο ύπαρξης σε μια οργανωμένη κοινωνία. Ο σκλάβος είναι καταδικασμένος να υποδέχεται χαρωπά τα εκάστοτε αφεντικά του. Ο εξεγερμένος πολεμάει τις εξαρτήσεις, τις ανακλαστικές συμβάσεις της υποκριτικής κοινωνίας.



Ο Τρομοκράτης είναι ένας κρίσιμος άνθρωπος. Ταλαντεύεται ανάμεσα στο να αποτελέσει την σπονδή μιας προμηθεϊκής θυσίας ή ν’ αποτελέσει το ιστορικό πρόσωπο που ταυτίζεται με τον πλέον απάνθρωπο Δήμιο. Η επιβίωση των συνανθρώπων του επαφίεται στην κρίση του ιδίου. Μπορεί στον ίδιο βαθμό να καταστεί Σωτήρας ή Δήμιός τους. Μπορεί να λυτρώσει τον εαυτό του και μπορεί να τον ωθήσει στην αυτοκαταστροφή. Μπορεί να δικαιώσει την μορφή Κράτος, αλλά μπορεί και να την καταστρέψει. Ο Τρομοκράτης είναι το ενεργό πολιτικό υποκείμενο που δεν υπέκυψε στην σκλαβιά. Ο Τρομοκράτης αγαπά και συγχρόνως απεχθάνεται την Ελευθερία. Την θέτει ως θεμέλιο λίθο της ανθρώπινης ύπαρξης. Την ξεριζώνει από την καρδιά των εξουσιαστών και την φυτεύει στην καρδιά του για να την δωρίζει για πάντα στους ανθρώπους. Ο Τρομοκράτης παίρνει την γενναία απόφαση να διαθέσει εαυτόν, σώμα και ψυχή σε έναν σισύφειο αγώνα.



-Ο Μαχητής της Ελευθερίας προκαλεί Κυλώνειον άγος στο Κράτος, την κοινωνία, στους αδιάφορους συνανθρώπους του. Ο Κύλων ήταν Σοφός! Οι Θεοί το ίδιο! Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει!



ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ…



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ!



…συνεχίζεται